About the area

De dorpen waar GRUPO MORAIRA zijn percelen en woningen plaatst, hebben een unieke levensstijl. Dorpen waar wonen een beleving is wegens de charme, de bewoners, de natuurlijke en architectonische rijkdom en natuurlijk, wegens de kwaliteit van de diesnten die u een superhoge levensstandaard bieden. Natuur, ambachten, traditie, feesten, gastronomie en diensten maken van onze dorpen, dorpen met een eigen identiteit langs de gehele Costa Blanca.

Stel u voor u woont op een steenworp van de beste stranden van de Costa Blanca. De stranden en baaien van Teulada en Moraira, Jávea en Benitachell nodigen u uit de Spaanse zon te voelen, te genieten van een ontspannende duik in kristalhelder water en het beoefenen van een groot aantal watersporten. Grote zand- of rotsstranden, vele daarvan hebben Blauwe Vlag van de Europese Unie en ISO 9001 kwaliteits- en de ISO 14001 milieubeheercertificering.

De Costa Blanca is een gebied van contrasten waar tegelijkertijd kunnen genieten van de Middellandse zeekust, de charme van de dorpjes in het binnenland en natuur in pure staat. Streken omgeven door begen, natuurreservaten, amandelboomgaarden en rijke teelaarde die perfect zijn voor het inademen van frisse lucht, lange, rustige wandelingen te houden of fraaie wandelroutes te ontdekken.

De Costa Blanca bevindt zich in een zone met voortreffelijke verbindingen waarlangs wij de hele kuststrook kunnen afreizen, evenals de meest interessante plekken van Spanje:

-De tolweg AP-7 verbindt de het Middellandse Zee

-Voortreffelijke verbindingen met verschillende punten van Spanje, via de snelweg A3 en volledige combinatie van buslijnen op landelijk niveau.

- De rijkswegenN-234 (Valencia –Zaragoza) en N-330 (Alicante-Madrid) vormen een directe verbinding van de kust met de binnenlandse regio’s.

-Op een afstand van gemiddeld 100 km van de internationale vliegvelden van Valencia en Alicante.

- Vanuit de verschillende havens langs de Costa Blanca kunnen wij Ibiza, Formentera en Palma de Mallorca ontdekken, die zich hier slechts 60 zeemijlen vandaan bevinden.

- De golfbanen van Jávea, Ifach, La Sella of Don Cayo zijn slechts enkele van de 15 aan de Costa blanca. Sommige van deze zijn ontworpen door José María Olazábal en Severiano Ballesteros en hier worden belangrijke internationale toernooien gehouden.


Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento