Services

Wij van GRUPO MORAIRA hechten een groot belang aan de selectie van de terreinen waar wij de woningen gaan bouwen. Daarom zoeken wij bouwgrond op de beste plekken in de regio, zodat de koper een maximaal voordeel en comfort geniet en dat het tegelijkertijd een investering in de toekomst is met een constante herwaarderingsproces. De uitzicht, de nabijheid van de zee en het stadscentrum, de oppervlakte en ligging van het terrein en natuurlijk de prijs, de bereikbaarheid en het beschikken over een fundamentele infrastructuur.

Bij GRUPO MORAIRA letten wij op elk detail om onze klanten maximale tevredenheid en rust te bieden. Hiertoe, houden wij de koper dagelijks op de hoogte van de voortgang van de bouwwerkzaamheden door middel van het toezenden van foto’s va alle bouwfases, en verschaffen wij u informatie over het proces en tips voor verbeteringen zowel technisch als decoratief. En, afhankelijk van het soort woning en de fase waarin het bouwproces zich bevindt kunnen onze professionals u begeleiden en adviseren bij de keuze van de materialen.

Bij GRUPO MORAIRA eindigt de klantenservice niet met het overhandigen van de sleutels van uw nieuwe woning. Desgewenst adviseren wij bij alles wat u nodig mocht hebben, en wij verschaffen u informatie over alle soorten diensten zoals verzekeringen, onderhoud van de tuin en het zwembad, ziektekostenverzekering, kopen van een auto, loodgieterswerk, elektriciteit …

Een ander onderdeel van de groep is Grupo Moraira , een voortreffelijk, dynamische afdeling die zich bezig houdt met de wederverkoop van een uitgebreid gamma aan woningen, evenals een eigen afdeling voor verbouwing en het bouwen van nieuwe ruimtes (garages, zwembaden, barbecue, …)


Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento