About us

Sinds 1982, GRUPO MORAIRA wijdt de GRUPO MORAIRA zich aan het bouwen van woningen in een van de meest bevoorrechte gebieden aan de Costa Blanca. Bijna 30 jaar lang hebben wij dankzij onze inzet op het gebied van bouw en projectontwikkeling voor elkaar gekregen dat wij bijna 3.000 eersteklas woningen hebben gebouwd, van de meest kosmopoliete appartementen tot exclusieve luxe villa’s, hiermee tegemoet komend aan de vraag van duizenden klanten die wensen te genieten van een unieke levensstijl.

Kwaliteit, innovatie en tevredenheid van de klant zijn altijd de doelen van GRUPO MORAIRA geweest. Om deze reden bouwen wij woningen van een hoge architectonische kwaliteit afgestemd op iedere individuele klant, om deze reden gebruiken wij altijd de laatste bouwtechnieken. Tevens zoeken wij naar de perfecte harmonie tussen de laatste ontwerp trends en natuur en omgeving, wij bevorderen de horizontale bouw om een lage bevolkingsdichtheid te behouden en zodoende een hogere kwaliteit van leven te bieden.

Bij GRUPO MORAIRA treft u een fantastisch team dat bereid is u te adviseren en u te helpen de woning te vinden die u zoekt. Professionals die naar u luisteren en u helpen door u een woning te bieden die aan uw wensen voldoet, dit proces begint bij de keuze van het perceel tot aan het ontwerp van uw nieuwe woning en zij helpen u bij alle formaliteiten van de aanschaf van de woning en indien gewenst zelfs met het zoeken naar de financiering daarvan.


Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento